Taulukategoriat
 
Henkilötietosuoja

1. Käyttämälläsi art149.com-verkkosivuamme hyväksyt Tietosuojapolitiikan määräykset. Pidätämme Tietosuojapolitiikan muuttamisoikeuden. Mitkä tahansa tekemämme muutokset eivät vaikuta pääperiaatteeseemme: emme myy enkä anna kolmansien osapuolten käytettäväksi palvelun käyttäjien henkilötietoja. Asiakkaamme jättämät henkilötiedot (erityisesti suku- ja etunimi, asuinosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero) käsitellään Euroopan henkilötietosuojastandardien (Euroopan parlamentin 24. päivänä lokakuuta 1995 annettu direktiivi) sekä Puolan 29. päivänä elokuuta 1997 annetun henkilötietosuojalain mukaisesti.
2. Käyttäessäsi verkkokauppaamme (esim. asiakastilin perustaminen, tilauksen tekeminen tai tiedotuslehden tilaaminen) sinua voidaan pyytää syöttämään henkilötietoja. Tilausta tehdessäsi sinua pyydetään antamaan henkilötietosi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Näitä tietoja käytetään ainoastaan kauppasopimuksen toteuttamiseen, tilauksen vahvistamiseen sekä ilmoittamiseen asiakkaalle tilauksen tilasta ja tavaran toimittamiseen. Tarvittavien tietojen puuttuessa palvelun toteuttaminen ei ole mahdollista. Asiakastietojen käyttö markkinointi- ja mainontatarpeisiin tai tarjousten laadintaan vaatii yksinomaista ja erillistä asiakkaan suostumusta. Joka asiakas on oikeutettu saamaan tietoa käsiteltävien tietojen alueesta sekä täydentämään tai päivittämään niitä ja lopettamaan niiden käsittelyn. Henkilötietojen käsittelemisestä kieltäytyminen estää kuitenkin tilatun tavaran valmistamisen ja lähettämisen. .
3. Asiakkaat saavat tiedotuslehdessä ajankohtaiset tarjouksemme. Mikäli käyttäjä haluaa tilata tiedotuslehden, hänen on kirjoitettava sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Samalla käyttäjä suostuu henkilötietojensa käyttämiseen markkinointitarkoituksiin. Tiedotuslehden tilanneiden käyttäjien tiedot ilman tilauksen jättämistä lisätään art149.com:n jakelulistaan. Niitä käytetään ainoastaan tiedotuslehden julkaisujen lähettämiseen. Käyttäjä voi aina perua tiedotuslehden tilauksen. Tällöin käyttäjän on ilmoitettava siitä meille puhelimitse tai sähköpostitse.
4. art149.com -sivusto käyttää evästeitä, eli pieniä käyttäjän tietokoneeseen ja hänen tunnistamiseen tarkoitettuja lähetettäviä tekstitiedostoja. Kaupan evästemekanismia käytetään ainoastaan tilastotarkoituksiin sekä tietyn käyttäjän identifiointiin atk-järjestelmässämme palvelun jokaisessa käyttövaiheessa. Evästeet sisältävät ainoastaan salakoodattua tunnistetta.
5. Verkkokauppamme käyttää Google Analytics:a, joka on Google, Inc.:n (”Google”) tarjoama verkkosivujen näyttöanalyysipalvelu. Google Analytics käyttää evästeitä, eli käyttäjän tietokoneeseen siirrettäviä tiedostoja, joten sivusto pystyy analysoimaan sen käyttöä. Evästeiden toimittamat käyttötiedot (sis. käyttäjän IP-osoitteen) siirretään Google-yhtiöön ja säilytetään palvelimilla Yhdysvalloissa. Google voi käyttää näitä tietoja sivuston käytön evaluointiin, tietoliikenneraportointiin sivuston operaattorille sekä muihin tietoliikenteeseen ja internetin käyttöön liittyviin palveluihin. Google voi myös luovuttaa tietoja kolmansille osapuolille, mikäli se on siihen velvoitettu lainmääräyksien nojalla tai tällaisten kolmansien osapuolten käsitellessä ym. tietoja Googlen puolesta. Google ei yhdistä käyttäjän IP-osoitetta mihinkään muihin hallussaan oleviin tietoihin. Käyttäjä voi luopua evästeistä muuttamalla selaimensa asetuksia. Tällöin on kuitenkin huomioitava se, että tämän vuoksi sivuston kaikkien toimintojen käyttö voi estyä. Tätä sivustoa käyttäessään käyttäjä suostuu siihen, että Google käsittelee häneen liittyviä tietoja yllä kuvatulla tavalla sekä yllä mainittuihin tarkoituksiin. Google Analytics:n suorittaman tietojen lataamiseen ja tallentamiseen annetun suostumuksen peruuttamiseksi pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.
6. Lisätietoja art149.com -palvelun asiakkaiden/käyttäjien henkilötietojen turvallisuudesta voi saada sähköpostitse tai soittamalla vastaavaan puhelinnumeroon.